Chocolate dreams
Kukapa ei pitäisi suklaasta? Nämä suklaiset leivokset saivat päälleen pehmeän nougat-kerroksen.
Koska nougat-kuorrutetta jäikin reilusti yli, päätin tehdä lisäksi muutaman kotitekoisen kohvehdin. Muista säilyttää jääkaapissa, sillä nougat pehmenee nopeasti huoneenlämmössä!
Who could resist chocolate? These chocolate brownies were covered
with a soft nougat layer. Because I got an excess amount of nougat topping, I decided to make a few homemade confections as well. Remember to store in the fridge as nougat softens quickly
at room temperature!
Nougatpalat
1 pellillinen nougatpaloja
2 tuntia + jähmettyminen
POHJA
250 g Reformi Suklaakakku jauhoseosta
150 g voita
1,5 dl sokeria
4 kananmunaa
80 g hasselpähkinärouhetta
KUORRUTE
5 kappaletta (á 50 g)
Marabou Duppel Nougat –suklaapatukoita
150 g tummaa suklaata
2 rkl voita
KORISTELU
Maltesers-suklaarakeita
strösseleitä
Esilämmitä uuni 180-asteiseksi. Vaahdota 150 g voita ja 1,5 dl sokeria. Lisää 4 kananmunaa vuorotellen jauhoseoksen kanssa. Jatka vispausta noin 3 minuuttia keskinopeudella kunnes seos on paksumpaa ja väriltään ruskeaa.
Sekoita joukkoon hasselpähkinärouhe.
Levitä taikina nuolijan avulla leivinpaperin päälle uunivuoalle.
Paista uunin keskitasolla noin 20‒25 minuuttia, kunnes pohja näyttää kypsältä. Anna jäähtyä.
Valmista kuorrutus: rouhi tumma suklaa rouheeksi.
Sulata kuorrutteen aineet mikrossa varovasti pienellä teholla ja sekoittele välillä.
Levitä kuorrute nuolijan avulla jäähtyneen pohjan päälle.
Koristele suklaarakeilla ja strösseleillä. Siirrä tunniksi-pariksi jääkaappiin jähmettymään.
Leikkaa paloiksi.
Nougatkonvehdit
10 konvehtia
2 tuntia
nougatpaloista ylijäänyttä kuorrutetta
strösseleitä
keksimurua
Nougatkuorrutetta jää ylimäärin, joten voit tehdä siitä konvehteja. Ripottele jääpalamuotin pohjalle strösseleitä. Kaada päälle nougatkuorrutetta.
Lisää pinnalle keksimurua.
Pakasta pari tuntia. Kumoa jäätyneet konvehdit ja säilytä jääkaapissa. Nougat pehmenee nopeasti huoneenlämmössä.
Nougat brownies
1 tray
2 hours + freezing
BASE
250 g Reform Suklaakakku (Chocolate cake) Mixture
150 g of butter
1,5 dl of sugar
4 eggs
80 g crushed hazelnuts
TOPPING
5 bars of (5 x 50 g)Marabou Duppel Nougat
150 g dark chocolate
2 teaspoons of butter
DECORATION
Maltesers chocolate
Preheat oven to 180 degrees. Beat
150 g butter and 1,5 dl of sugar together. Add 4 eggs in turns with the flour
mixture. Continue whipping for about 3 minutes at medium speed until the
mixture is thicker and gets a brownish color. Add crushed hazelnuts. Spread the dough on a baking
tray. Bake at the middle of the oven for about 20-25
minutes until the base looks ready. Let it cool.
Prepare topping: Crush dark chocolate. Melt the
chocolate, nougat bars and butter gently in the microwave in a low power and mix until smooth. Spread over the cooled chocolate cake base. Decorate with Maltesers chocolate and sprinkles. Place into the refrigerator for a couple of hours. Cut into pieces.
Confectioneries
Nougat topping (see the recipe above)
sprinkles
crushed cookies
Use the excess nougat topping to make confectioneries. Add some sprinkles on the bottom of the ice-mold. Add some nougat topping. Add a crushed cookies on the surface. Freeze for a couple of hours. Undo frozen confectioneries and store them in the
refrigerator. Nougat softens quickly at room temperature.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos palautteestasi! Thank you for your feedback!